За нас

информация за това кои сме ние

ДОБРЕ ДОШЛИ В САЙТА НА BULAUTO

Ние сме компания с доказан опит във вноса на автомобили от САЩ с доказан произход и реална документация.

Ние държим на високите стандарти и сме взискателни към всеки детайл. Така задно правим максимално добър избор. Стараем се да осигурим максимално ниски цени, но никога това да не е за сметка на качеството.

Автомобилите предлагани от нас се доставят от САЩ директно без посредници. Ние НЕ търгуваме с автомобили от търгове или бракувани на територията на САЩ, криещи рискове и въпросителни. Предлагаме опция за проверка на VIN номер за историята на автомобила с който да проследите какво се е случвало с този автомобил. В портфолиото ни влизат съвършено нови автомобили с козметични дефекти, които са в следствие на разтоварване,  транспортиране, природни бедствия (примерно градушка) или от друго естество. Това по никакъв начин не прави колата лоша, а напротив след отстраняване на козметичната забележка вие ставате горд собственик на скъпа кола, за която сте дали нищожнa цена.

ОСНОВНИ ЦЕННОСТИ

Сред основните ценности на нашата компания е удовлетвореността на нашите клиенти. Това е гаранция за добре свършена работа от наша страна. Това ни мотивира да се усъвършенстваме и предлагаме най-доброто на най-добра цена. Добрата комуникация дългогодишният ни опит с нашите партньори в САЩ ни позволява да предложим нови автомобили на наистина добри цени. Ние държим клиентите ни да са максимално запознати с продукта, който купуват. Надяваме се, че бъдещото ни сътрудничество ще спомогне да се сдобиете с мечтания автомобил.

за нас